dissabte, 11 d’abril del 2009

Cafè amb PSC, una aliança per explicar mentides

“Trias es desdiu i no fa tancar Issui” amb aquest titular la revista en qüestió transforma la veritat de les coses. La resposta que l’alcalde de Blanes va fer a la portaveu d’Esquerra (partit que va denunciar i preocupar-se del tema des del primer moment) va ser que si no contestaven, s’actuaria. L’empresa propietària va contestar els requeriments i en base a la norma va demanar una prorroga per acabar de presentar els papers, seguint el que marcaven els tècnics municipals.

Si el procediment és el correcte, per què la revista qüestiona amb aquests titulars de premsa groga l’actitud de l’alcalde? La resposta és molt senzilla, la revista no ha entès que els seus aliats no tenen l’alcaldia de Blanes i no han entès que el PSC i el seu portaveu van renunciar a governar per la seva incapacitat de generar cooperaració entre partits.

Però moltes altres preguntes mereixen respostes, per exemple, per què aquestes presses del PSC per aparèixer com el guardià de la legalitat? Per què els silencis en aquest tema per part del portaveu d’EUiA, Joan Salmerón?

Segons les informacions consultades per “pinya de rosa” l’empresa propietària del d’aquest negoci, és la mateixa que durant el mandat del PSC i EUiA va col·laborar estretament amb l’administració local, aportant molts diners al municipi, entre altres al CD Blanes, aportacions que van permetre-li ascendir tres anys seguits, recordem que el portaveu d’EUiA, Joan Salmeron n’era un membre important, i va mantenir una estreta relació amb l’empresa propietària.

Per un altre costat, durant l’alcaldia del portaveu del PSC, es van signar diferents contractes de col·laboració entre l’empresa i l’Ajuntament, concretament per patrocinar actes de la festa major, aquests convenis de l’època, no s’han cobrat, ni tant sols els responsables del PSC van portar els convenis a la cobrança en executiva. Per donar lliços, el primer que cal fer és haver actuar d’acord amb la norma.

Esperem que en el proper número del Cafè & PSC trobem un ampli reportatge de les greus errades de l’anterior regidor d’hisenda del PSC, posant dins un calaix els convenir impagats per l’empresa.

11 comentaris:

  1. felicitats per aquesta iniciativa, cal que alguns escriguin les coses de blanes d'una altre manera.
    endavant

    ResponElimina
  2. un grup de gent que vol escriure les coses d'una altre manera, farts de que sempre els mateixos diguin el que volen

    ResponElimina
  3. Benvolguts:

    després de llegir aquest bloc anònim, crec que és bo que els seus autors sàpiguen que les planes de la revista cafèambllet sempre són obertes a qualsevol persona, idea u opinió. Així, com a director de dita publicació, esteu convidats a fer públic a les nostres planes qualsevol tema que considereu necessari per evitar que "sempre els mateixos diguin el que volen", tal i com s'afirma al comentari anterior.
    La única condició per tal de poder expressar qualsevol idea és que aquesta vagi signada per una persona, entitat o partit polític, per tal de que cada un sigui responsable de les seves paraules, de la mateixa manera que ho és la nostra publicació, davant els encerts o errors en que pugui incòrrer.
    Sense un altre particular, reitero la invitació a fer servir les nostres planes de manera totalment gratuita per fer públic el vostre parer sobre el tema Issui o qualsevol altre.

    Resto a la vostra disposició,

    Albano Dante Fachin

    ResponElimina
  4. no cal que perdeu el temps a escriure a llocs que després manipulen el que es diu, el cafe amb psc no diu veritats, és ignominiós el que es diu moltes vegades, i per tant ja he decidit qui es el seu paper.
    no som tontos, el psc de blanes no te l'alcaldia perque el sr. marigo no va voler, ara que no foti la culpa als altres-
    laia martí i coromines

    ResponElimina
  5. Sr Dante no perdi el temps a contestar els Srs. Puig's. Pensi amb el pes polític que tenen a Blanes. Un regidor i gràcies.

    Aquest bloc té el mateix estil que el sapalomera, del qual tothom sabia que els autors i de quin grup polític pertenyia(Esquerra).

    Malauradament, tornen amb la mala educació que els caracteritza i veient fantasmes allà on no existeixen.

    Per molts anys al cafè amb llet.

    ResponElimina
  6. srs, amics i coneguts del cafe amb psc, sigui qui sigui que fa aquest bloc tenen completament raó, diuen una veritat com un temple, per tant tenen la valentia de dir les coses pel seu nom,

    ResponElimina
  7. Puig xixarel·lo deixa de fe el ridicul

    ResponElimina
  8. quina puta mania, cap al puig, deixeu en pau al puig, ha fet més per aquest poble que el psc i ciu junts.
    el que diu aquest bloc te molta raó, prou manipulació soicaliste, volem un candidata com cal no un titella

    ResponElimina
  9. Molt valents els del bloc...però de signar amb noms i cognoms, res de res. De que s'amaguen? De què tenen por? No passa res, home!!! Estem a una democràcia, podeu parlar tranquils...excepte que sapigueu que dieue mentides, clar...

    el cafèambllet de vegades la caga, no diré que no....però com a mínim posen el seu nom i es fan responsables del que diuen...no com la gent d'aquest bloc.

    ResponElimina
  10. no es veritat el cafe amb psc, no diuen que qui escriu son els del psc.

    felicitats a pinya de rosa i el bloc tal com raja
    el de dalt, no signa amb el seu nom?

    ResponElimina