dissabte, 18 d’abril del 2009

Herències del PSC/EUiA (1): el deute de l’Ajuntament amb FCC,

Diuen algunes veus que el deute de l’Ajuntament de Blanes amb FCC supera àmpliament els 12 milions d’euros, si aquesta xifra és certa, algunes preguntes necessiten respostes, i respostes clarificadores.

Si la xifra es certa, com és que l’empresa FCC, ha callat tot aquest temps? Com és produeix una xifra tant gran? Té alguna cosa a veure els diferents invents de l’anterior govern en el model de recollida que van improvisar? Com és que el regidor d’hisenda de l’anterior legislatura no va aturar els canvis, ja que no existia partida suficient?

Totes aquestes preguntes mereixen ésser contestades, si aquestes xifres són certes, calen responsabilitats polítiques, i sobretot, tenir clar quin és el deute real amb l’empresa.

Si les xifres son tant elevades, com és possible que l’empresa no digui res, accepti tranquil·lament el deute? No serà que algú li va garantir que repetiria en el nou concurs que l’Ajuntament està preparant? Encara no ha estat cessat el responsable d’aquestes demolidores xifres?.

Que ha costat per l’erari públic els canvis en la recollida de deixalles que sense cap mena d’estudi va encarregar l’anterior govern (PSC/EUiA/IC) ?

Les bravates i les inspiracions de l’anterior govern del PSC han provocat una greu situació a l’Ajuntament de Blanes. Ara entre tots tindrem que pagar les idees megalòmanes que han portat a l’Ajuntament de Blanes contra las cordes.

4 comentaris:

  1. pedoneu,me possat on no hem tocaba ,aixo es nomes una critica contra el PSC,m'envaig d'aquí rapidament.val mes criticar menys,hi fer mes que tingueu bon dia,penso que esteu una mica rabiosos no ?

    ResponElimina
  2. trànquil que a Blanes els del psc, son d'aquesta manera

    ResponElimina
  3. Tornem amb una altra PROA del PDB (falsa i insultona), tornem amb una altra SA PALOMERA (rídiculament cruel i mentidera. Es nota que d'aquí quatre dies tornen a haver-hi eleccions.
    Què facil és afirmar sense tenir documentació real, què fàcil és insultar sense tenir eines que demostrin l'insult. Em recordeu aquests periodistes de la premsa rosa que primer llencen la merda i després s'amaguen.
    Salut.

    ResponElimina
  4. aquesta pagina no insulta, diu quatre veritats, la foto de la vergonya, d'un pacte del fracàs, de les herencies mal viscudes
    felicitats per l'iniciativa

    ResponElimina