divendres, 8 de maig del 2009

Les amistats perilloses, EUiA, PSC i la Fundació Carles Faust (2)

Segueix la cerimònia de la confusió per part de la Fundació Carles Faust i amb el suport del PSC i EUiA per fer creure que és l’Ajuntament de Blanes el dolent d’un procés especulatiu que fa uns mesos ha iniciat el director de la Fundació.

Avui mateix han tornat a enganyar al Diari de Girona que torna a publicar la noticia del litigi en clau clarament favorable als interessos privats, emparant-se en el nom del creador del jardí botànic vol fer creure que és l’Ajuntament actual qui li ha provocat el suposat problema, cosa que és mentida.

Des d’aquest bloc tenim moltes preguntes a fer als protagonistes d’aquest procés especulatiu , Com és que dos suposats partits d’esquerres, PSC i EUiA s’han embrancat en donar suport a un director de la fundació que va clarament contra els interessos de l’Ajuntament i en definitiva dels interessos dels blanencs? Perquè ara i no anys enrere, la fundació demana a l’Ajuntament que l’expropií? Perquè ho exigeix quan l’Ajuntament actual li vol facilitar una solució digna per la propietat? Perquè vol vendre el director general de la Fundació, si aquesta decisió va contra els mateixos principis del seu fundador? Perquè aquesta vil traïció?

Algunes respostes estan en l’anterior article, i altres les anirem explicant en els propers dies, però el que està més clar, és l’actitud purament especulativa que els gestors de la fundació volen imprimir, sota la bandera d’una entitat sense ànim de lucre, exigeixen més de 20 milions d’euros per un terreny que l’Ajuntament no pot assumir.

Exigim que el director de la Fundació demani disculpes pels atacs sense sentit contra els interessos generals de la població, i per tant retiri la demanda d’expropiació que ha iniciat, els enfrontament no són bons per ningú, no ens podem arribar a imaginar el que podria haver passat si el PSC i EUiA haguessin tingut majoria per governar, els principals especuladors d’aquesta ciutat estarien nedant en la més absoluta abundància .

3 comentaris:

  1. Aquests tipus d'article partidista, no té res a veure amb Pinya de Rosa. El títol de blog hauria de ser ERC.blogspot.com o qualsevol altre i no utilitzar el nom de Pinya de Rosa per fer política.

    ResponElimina
  2. pinya de rosa és un nom emblemàtic compromès amb blanes, i per tant digne d'esser usat per evitar manipulacions

    ResponElimina
  3. jo penso que devant del diner,no hi ha politicsque pensin com un partitsigui el que sigui sino com ha lladres ,hi destrutors ,qui ens defendrá, ningú.hem de espavilar solets hi no callar . ¡ callar mai !¡lluita amics!

    ResponElimina