diumenge, 19 d’abril del 2009

Café amb PSC (2): La premsa llunyana

Més mentides, les que pública un altre cop el butlletí oficial del portaveu del PSC a l’Ajuntament de Blanes, sota un títol grandiloqüent “la política llunyana” carrega contra tots aquells partits que van denunciar la falsa creació d’un aparcament de caravanes feta pel govern de PSC/EUIA a la passada legislatura.

Qualificar de part bruta de la política als partits que van denunciar una estafa a la ciutadania, ja que el decret unilateral de creació de l’aparcament era fals, mai és van donar serveis, mai és va constituir un veritable aparcament, és una veritable vergonya. Aquell decret infame, era una veritable crida a convertir Blanes en un estatge il·legal de caravanes, era enganyar a tota una bona gent que gaudeix de la natura amb bones maneres. Us recomanem que llegiu aquest article "Les caravanes de la mort" del bloc Tal comRaja.

Serà l’actual govern, qui arranjarà el problema creat pel govern de PSC/EUiA, com molts altres problemes, que sense escrúpols van deixar en herència enverinada als seus successors, creant un espai lògic i idoni per donar sortida a un turisme que és mereix un millor tractament.

Per una foto, l’anterior govern municipal va enganyar a la bona gent caravanista, venent un aparcament que mai ha existit, i serà ara, malgrat les dificultats, qui donarà una solució raonable, amb la regulació de tota aquella zona d’aparcament.

No ens aturarem, i seguirem denunciant les actituds de premsa groga d’alguns mitjans de comunicació, que amaguen la realitat i fins i tot insulten amb les seves mentides.

5 comentaris:

  1. Amics de Pinya de Rosa,

    Us hi aboneu criticant el PSC. Encara gaudeix d'una força que tots voldríeu per vosaltres, malgrat les equivocacions puntuals a cada indret on governa.

    El divendres vaig assistir a Lleida a un col.loqui sobre educació propugnat pel Forum Europeu per l'Educació i l'ajuntament de Lleida. Em vaig sentir molt joiosa de formar part del partit.

    A més, durant la transició, sense nosaltres, el país hauria set molt més de dretes amb amiguisme, guetos i caciquisme. A Catalunya, hauríem d'estar més units i no ser tant destructius pels altres. Mirar-se sempre al melic us haurieu d'avorrir. Cordialment. Maria Baldomà

    ResponElimina
  2. Otro blog de mierda politica Blanes ya fa pudor

    ResponElimina
  3. més trist es explica mentides en panflets grogs

    ResponElimina
  4. Pero quien dice la verdad verdadera ? NADIE
    Ni unos ni otros todos solo discriminan por sus propios intereses politicos y parece ser que les trae de cabeza el llegar al trono para inflarse los bolsillos, ni mas ni menos mientras tanto con tanta basura politica el pueblo echo mierda y cada año a peor.
    Llevamos como 6 años o mas desde el famoso tripartit y la mierda de alianzas que ningun ciudadano voto jodiendonos a todos y esta si es la verdad. Unos por hacer y otros por otorgar ( son la misma moneda en sus dos caras ) Aqui siempre gobiernan los mismos y tienen el poder de las decisiones los mismos y se inflan los mismos y todos sus aliados, familiares y etc. El pueblo a joderse y rejoderse y les suda totalmente y hacen oidos sordos a lo que la gente normal de a pie pensemos o digamos, luego se ponen medallitas por todos lados de la gran mentira que tienen montada y tirar el dinero de todos guardandose su parte en sus bolsillos es la orden del dia.

    ResponElimina