dimecres, 29 d’abril del 2009

La traïció d’EUiA a Pinya de Rosa

El portaveu d’aquesta formació a Blanes, és un veterà militant acostumat a la feina bruta en mil batalles, que amb el pas del temps ha pervertit la seva pròpia ideologia, fins a votar plantejaments totalment contraris als seus propis sentiments.

En un engany de pati de col·legi, li han venut al corresponsal del Diari de Girona, gat per llebre, “EUiA de Blanes diu que el Consell rector s’iniciarà sense Santa Cristina” diu el títol de la noticia, i a continuació tot un desgavell, dient tot lo contrari del que fan en l’assumpció de les seves responsabilitats.

Ara diuen que el consell rector de Pinya de Rosa és constituirà aviat degut a la sentencia, però varen ser incapaços de votar favorablement la moció aprovada en el plenari de Blanes d’exigir a Medi Ambient que acati la sentencia catalana.

No contens amb això critiquen les obres sense permís fetes per la propietat, però callen davant el silenci de Medi Ambient (gestionat pel seu partit) que veu com posen una tanca i es carregant el bosc de la finca i girant la vista cap a un altre costat.

La seva conselleria ha estat incapaç de desenvolupar la llei de protecció del PEIN, però ells callats, pura demagògia d’una formació que cada dia que passa perd una mica més el seu nord.
Si la dreta governes a la Generalitat , això no es produiria, una, dues, tres o les que facin faltes de protestes i la dreta abaixaria el cap, sense cap mena de dubte.

L’incapacitat de governar que demostra aquest partit, el converteix en una pressa fàcil dels sectaris del PSC, que han anat a remolc d’una estratègia per diluir qualsevol altre opció. Amb EUiA hi són a punt d’aconseguir-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada