dissabte, 25 d’abril del 2009

Enfonsen l‘economia de Blanes i donen la culpa als altres

Aquesta setmana va tenir lloc la reunió especial de comptes exigida pel PSC i EUiA, ara ja sabem el motiu de la seva demanda, filtrar a la premsa els documents provisionals del tancament de les comptes de l’any 2008. D’aquesta manera expliquen primer la seva versió i passant el mort a l’actual govern municipal.

Com que han filtrat els comptes per tal de guanyar el titular periodístic, ara podem saber que el problema de la situació financera actual de l’Ajuntament és genera per les incapacitats de l’anterior govern municipal, que van ser incapaços de gestionar la bonança econòmica.

Van dilapidar en despesa i en propostes poc estudiades, van augmentar en quatre anys desmesuradament el capítol I i II del pressupost, sense tenir previst el retorn d’aquests dispendis, precisament aquestes permissivitats i la manca de control ha generat bona part del deute amb FCC per la recollida de brossa.

Aquesta actitud salvatge en la gestió municipal per part del PSC i EUiA va provocar greus tensions en el pacte de govern amb els republicans, que es negaven a seguir permetent els capricis dels ecologistes de saló.

La fermesa mostrada pel grup municipal d’ERC, de no acceptar algunes d’aquestes propostes els hi va costar l’expulsió del govern , per una decisió unilateral del PSC. Avui el temps acaba donant la raó als republicans, la seva actitud de fermesa i de denunciar els hi va costar la sortida del govern.

Veure les darreres declaracions dels portaveus del PSC i d’EUiA, que amb ràbia desmesurada carregant contra el seu ajuntament, provoca hilaritat i a la vegada pena, per la seva lamentable actitud.

En lloc d’assumir la seva responsabilitat, o com a mínim col·laborar per sortir de la situació, fan tot lo contrari, corren a donar la culpa als grups que donen governabilitat a la ciutat. El que diem en aquest post, no és cap mentida, si segueixen per aquest camí d’intoxicacions, no ens quedarà més remei que fer públiques aquestes males gestions:

1.- Deute amb FCC
2.- Mala gestió del Consorci Illa de Blanes
3.- Condonacions de deute tributari
4.- Retard de les obres de la ciutat esportiva
5.- Deute transport públic, i podem seguir

11 comentaris:

  1. hola Joan, et trobàvem a faltar.

    ResponElimina
  2. no ser si trobàvem a faltar a Joan, però val la pena llegir coses sensates i que parlin clar, estic fart de llegir i escoltar frivolitats

    ResponElimina
  3. Vamos a contar mentidas tralala, vamos a contar mentidas tralala!

    ResponElimina
  4. les mentides del cafe amb psc i les del salmeron, per aixo la foto amistats perilloses.

    i per tant que no parlin, que si el de l'espanyol parla s'enporta uns quants per prevaricació

    ResponElimina
  5. "no ens quedarà més remei que fer públiques aquestes males gestions"

    Vol dir l'autor que té proves d'una mala gestió i les amaga? les ha amagat fins avui? Això té un nom: complicitat.

    Ooops!

    ResponElimina
  6. les informacions ens arriben al nostre bloc i per tant estem recopilant, des de la compra d'un pis, a un senyor que diu que es d'esquerres i s'enporta el cotxe de la grua

    ResponElimina
  7. Ja cla i aquet gobern d'ara son tots uns SANTOS
    El meca,,,, la fira romana,,,, la plana web nova de turisme,,,,, aixo si es tirar cales sin tom ni som pero escla son Santets aquets chaqueteros encoverts per erc Payasus.
    Esteu tiran per terra el nom de pinya de rosa que semblava algu mes importan per aquet poble que no aquesta MERDA POLITICA que salpica tots els que manan a Blanes, avants i ara mes que mai.

    ResponElimina
  8. Ideal per desinformar a la població i especialment indicat pels CURTS de mires.

    ResponElimina
  9. de moment qui desinforme son alguns mitjans que es creuen algunes mentides. felicitats per l'aire fresc del bloc

    ResponElimina
  10. Aquest bloc tufeja a ERC+PDB+PP+CiU. Fa pudor de podrit i d'escombraria i el pitjor de tot, és que s'amaga sota el nom d'un paratge que no es mereix ser utilitzat tan barroerament.

    ResponElimina